paykasa

29 Aralık 2018 Cumartesi

Manik Atak ilk kez seyirci ile buluşuyor-Paykasa Trend

Buluşuyor-Paykasa Trend

Buluşuyor-Paykasa Trend ; Başrollerini Devrim Yakut ve Bihter Dinçel’in paylaştığı 'Manik Atak' oyunu, yarın ilk kez seyirci ile buluşuyor. Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği oyunun yönetmen koltuğunda Barış Dinçel var. Bihter Dinçel'in yazdığı oyunun müzikleri ise Tolga Çeb'ye ait. Oyun, Beşiktaş Kültür Merkezi'nde saat 20,30'da başlayacak. Manik Atak'ın konusu; "Bu,tesadüfi bir karşılaşma değildi, planlıydı! Yeri, saati, sebebi belliydi. İki kadın! Kim olduklarını biliyorlardı ama henüz birbirlerini tanımıyorlardı.

Paykasa Almak

İkisi de tuhaf şeyler olabileceğini ihtimallerine dahil etmişti ama dakikalar ilerledikçe bu karşılaşmanın, sebebinden taşan, manik bir karnavala dönüşeceğini tahmin etmemişlerdi! Namlunun ucundaki o kadın mıydı, öbürü mü? Geçmiş miydi, yoksa gelecek mi?"Paykasa ile Para Yatırma ; İnternet ortamında Çevrimiçi online ödemelerde kullanılılan bir aracı kart olan paykasa kartı ister Havale ile & kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Paykasa satın alma

Paykasa kart sayesinde gerçek paranızı Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçip banka hesap numarlarımız’dan herhangi bir ine Paykasa kod tutarı karşılığını gönderdiğinizde sizde ”paykasa kart” sahibi olabilirsiniz. Ülkemizde, paykasa satış hizmetini sunan www.paykasatrend.com olarak müşterilerimizin bu altın çağın harika ürününden faydalanırken daha bir güvenli şekilde ödeme yapmalarını ve kart siparişi vermelerini sağlamak amacıyla sitemizde gerekli güvenlik önlemlerini alarak kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Zaman teknoloji zamanı ise güvenlik www.paykasatrend.com ile sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa paykasa al