paykasa

29 Aralık 2018 Cumartesi

Cazzip Project 1 Kasım’da The Badau’da-Paykasa Trend

Cazzip Project 1 Kasım’da The Badau’da Paykasa Trend

Badau’da-Paykasa Trend; İlk albümü “Stories”i Mart ayında yayınlayan ve caz severlerin kısa sürede dikkatini çeken Cazzip Project, müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor. Piyanoda Aslı Özer, bas gitarda Erhan Ertetik ve davulda Ertuğrul Biber’den oluşan grup, sevilen caz sahneleri The Badau ve Nardis’te! Grup 1 Kasım Perşembe akşamı saat 21:30’da The Badau’da, 8 Kasım Perşembe akşamı saat 21:30’da ise Genç Caz yarışmasını kazandıkları sahnede, Nardis Jazz Club’ta müzikseverleri iyi müziğe doyuracak.

Paykasa Alma

21. İstanbul Caz Festivali Genç Caz yarışmasını kazanarak festivalde sahne alan Cazzip Project’in, ilk albümü “Stories”, çok bölümlü ve değişken ritimli parçalardan oluşmasıyla fark yaratıyor. Her parçanın ayrı bir hikayesi olması nedeniyle “Stories” adını alan albüm, grubun 5 yıl süren çalışmasının sonucu hayata geçti. Cazzip Project, konserlerinde, kendi parçalarının yanısıra, son dönemde kendine has çalım tarzıyla dikkatleri çeken ünlü kontrbasçı Adam Ben Ezra’nın “Can’t Stop Running”, ünlü trio E.S.T’nin “Dodge The Dodo” ve Sting’in “Fragile” coverlarına yer verecek.Caz standartlarının Cazzip Project’e özgü dinamik ve eğlenceli yorumunun ve sürpriz konuk müzisyenlerin eşlik edeceği konserlere ait biletler mekanlardan temin edilebilir.

Paykasa satın almak

Paykasa ile Para Yatırma ; İnternet ortamında Çevrimiçi online ödemelerde kullanılılan bir aracı kart olan paykasa kartı ister Havale ile & kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Paykasa kart sayesinde gerçek paranızı Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçip banka hesap numarlarımız’dan herhangi bir ine Paykasa kod tutarı karşılığını gönderdiğinizde sizde ”paykasa kart” sahibi olabilirsiniz. Ülkemizde, paykasa satış hizmetini sunan www.paykasatrend.com olarak müşterilerimizin bu altın çağın harika ürününden faydalanırken daha bir güvenli şekilde ödeme yapmalarını ve kart siparişi vermelerini sağlamak amacıyla sitemizde gerekli güvenlik önlemlerini alarak kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Zaman teknoloji zamanı ise güvenlik www.paykasatrend.com ile sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa paykasa al