paykasa

12 Nisan 2019 Cuma

Paykasa Al

Paykasa Al

Paykasa Al, İngiliz şirketi Ceresline Voucher Limited tarafından dağıtılan ön ödemeli bir nakit ödeme aracıdır. Elektronik para olarak adlandırılabilecek bu kartlar, çevrimiçi satın alımlarınız veya ödemeleriniz için güvenli bir seçenektir. Bu seçenek, bilgilerini Internet’te paylaşmak istemeyen veya kredi kartı olmayan müşteriler için uygundur. Şu anda, bu kart çok çeşitli elektronik paralar buldu.
İstediğiniz bakiye için kartınız satın alınabilir, bütçe yönetimi açısından size yararlı olacaktır. Çevrimiçi ödemelerinizin ve kontrol rahatlığının keyfini çıkarabilirsiniz.

Paykasa Satın Alma

Bu kart fiziksel bir kart değil. Aslında, bu karta sanal kart demek yanlış olur. Çevrimiçi kartınızı Euro olarak satın aldıktan sonra, 16 haneli bir kısa mesaj veya e-posta kodu alacaksınız. Bu işlemler birkaç dakika sürecektir. Bu kod kişisel ve bir defalık. Bu kod ile herhangi bir kanaldan alışveriş yapabilirsiniz. Kartınızla alışverişinizi tamamladıktan sonra, bu kart kendisini imha edecektir.
Böylece kişisel bilgilerinizi asla paylaşmazsınız. Başka birinin bilgilerinize sahip olacağından endişelenmenize gerek yok. Güvenli ve hızlı bir alışveriş deneyimine sahipsiniz.
Bu kodlara Epin de denir. Epin çevrimiçi bir ödeme yöntemidir. Epin kodlamaları harfler ve sayılar içerir. Ayrıca, 8 ve 12 haneden oluşur. Alışveriş yapmak istediğiniz sitenin ödeme ekranına girerseniz, güvenlik numaranızı ve son kullanma tarihini ve kredi kartlarını girerek kart numaranızı kolayca ödeyebilirsiniz.

Paykasa Al

Paykasa Sanal Kart size birçok aktivite sunar. Örneğin, karşılıklı güven üzerinde çalışan bir müşteriniz var. Ödenecek bir borcun olduğunu varsayalım. Bu müşteri size Kart şifresini gönderebilir ve problemsiz olarak alabilirsiniz. Böylece, fiziksel ve coğrafi mesafe önemli değil.

Paykasa Kart

Kartınız çevrimiçi olarak onaylanmış ve resmi şirketlerden Euro olarak satın alınmaktadır. Yurtiçi mağazalarda bu kartı TL’ye çevirmeniz gerekiyor. Bunu yapmak için önce Kartı satın aldığınız resmi satıcıya başvurmalısınız. Buradaki en hassas an güvenilir ellerle çalışmaktır. Her sektörde olduğu gibi, bu sektörde görevlerini kötüye kullanan insanlar var. İnsanların yorumlarda paylaştığı dikkatli araştırma ve deneyimlerden sonra çalışacağınız bir satıcı bulabilirsiniz. Canlı destek bölümünde, bir müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmeli ve günlük döviz kurları ve ticaret fiyatları hakkında bilgi almalısınız. Kullanıcı kart numaranızı satıcınıza gönderdikten sonra, ödenecek hesap numarasını verirsiniz. Böylece takas ve ödeme yapabilirsiniz. Kalan fonlar hemen bakiyenize eklenir. Her gün istediğiniz saatte istediğiniz zaman çevrimiçi sipariş verebilirsiniz. Bizi takip et.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa paykasa al