paykasa

25 Kasım 2018 Pazar

Mobil ödeme ile Paykasa satin al

Mobil ödeme ile Paykasa satın almak artık çok kolay olacak sadece bizi takip edin.

Mobil ödeme ile Paykasa ; Firmamız üzerinden Mobil ödeme ile paykasa kart satın almak için en kısa zamanda aktif hale gelecektir.

mobil ödeme paykasa
Sizde mobil ödeme bozdurma edilince haberdar olmak istiyorsanız lütfen sosyal medya bağlantımızı beğenin aktif olduğun’da mobil ödeme sistemi paykasatrend.com tarafından bilgilendirilin.
Kısa bir bilgilendirme yaparsak mobil ödeme ile paykasa satın alımlarını sadece paykasa mobil kullanıcıları yapabilecektir çok kısa sürede paykasa mobil uygulamamız kullanıma açılacaktır.
Not: paykasatrend.com Facebook beğen butonunu tıklayarak sürekli bizi takip edebilir ve aynı zaman’da  kredi kartı aktif olduğu anda otomatik olarak sizi Facebook sayfamızdan bilgilendireceğiz. Takipde kalın!

Paykasa Para Çekme Nasıl yapabilirim?

Değerli Müşterilerimiz hangi koşullarda ödeme yaparsanız yapın örnek paykasa , astropay , cashixir ,paykwikveya cepbank gibi ödeme seçeneklerin’den birini kullanıyorsanız bu ödeme çekme işlemini paykasa ile yapabilirsiniz.

Nasılmı?

1:) paykasa para yükleme sonunda Bakiyeniz olan siteden paykasa olarak bakiyenizi istiyeceksiniz
2-) İçerdeki bakiyeniz kadar size € değerinde paykasa kart verilecektir.
3-) Paykasa olarak aldığınız bakiyeyi TL’ye firmamız üzerinden ”paykasa bozdurma” bölümünden Müşteri temsilcilerimiz ile görüşerek kartınızı anında paraya çevirebilirsiniz.
Paykasa ile Para Yatırma ; İnternet ortamında Çevrimiçi online ödemelerde kullanılılan bir aracı kart olan paykasa kartı ister Havale ile & kredi kartı ile ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Paykasa kart sayesinde gerçek paranızı Müşteri temsilcilerimiz ile irtibata geçip banka hesap numarlarımız’dan herhangi bir ine Paykasa kod tutarı karşılığını gönderdiğinizde sizde ”paykasa kart” sahibi olabilirsiniz.

Paykasa satın al


Ülkemizde, paykasa satış hizmetini sunan www.paykasatrend.com olarak müşterilerimizin bu altın çağın harika ürününden faydalanırken daha bir güvenli şekilde ödeme yapmalarını ve kart siparişi vermelerini sağlamak amacıyla sitemizde gerekli güvenlik önlemlerini alarak kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Zaman teknoloji zamanı ise güvenlik www.paykasatrend.com ile sağlanır.

paykasatrend.com

paykasa ankara , paykasa istanbul , paykasa izmir , paykasa antalya , paykasa bursa , paykasa adana , paykasa marmaris
paykasa,paykasa kart,paykasa mobil ödeme,paykasa fiyatları,ucuz paykasa,güvenilir paykasa,paykasa bozum

paykasatrend.com

paykasa ankara , paykasa istanbul , paykasa izmir , paykasa antalya , paykasa bursa , paykasa adana , paykasa marmaris
paykasa,paykasa kart,paykasa mobil ödeme,paykasa fiyatları,ucuz paykasa,güvenilir paykasa,paykasa bozum
Kaynak : http://paykasatrend.com/mobil-odeme-ile-paykasa-satin-al-paykasa-kart/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

paykasa paykasa al